Kasvihuone valaistus

Laadukkaat kasvihuone valaistusratkaisut

Kasvihuonevalaistuksessa haluamme tarjota viljelijälle parhaan mahdollisen ratkaisun, ottaen huomioon tuotettavan tuotteen, olemassa olevat tekniikat ja tilat sekä kaikki muut valaistukseen liittyvät elementit.

Helle-Techin asiantuntemus ja kokemus, yhdessä laadukkaiden tuotteiden kanssa, luovat parhaan mahdollisen reitin kohti valoisaa tulevaisuutta.

Helle-Tech valaisinmallisto

Tuotteidemme modulaarisen rakenteen ansiosta pystymme räätälöimään ratkaisut jokaisen osan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden tai mieltymysten mukaan. Suunnittelussamme käytämme uudelleenkäytettäviä komponentteja, joita voidaan soveltaa useisiin eri tuotekokompinaatioihin. Tämä vähentää hukkaa ja ympäristön kannalta vastuullisen toiminnan toteutumisen. Modulaarinen järjestelmä on myös helposti päivitettävissä lamppujen tehokkuuden parantuessa, mikä varmistaa investoinnin aikaa kestävyyden.

Mini Series

Kompakti, säädettävä ja päivitettävä LED-valosarja, joka on suunniteltu viherkasvien viljelijöille. Oikea valinta kun etsivät 400 W HPS-lamppujen vaihtoa tai haluat optimoida kasvihuoneesi valaistusolosuhteet. 

Asiakasreferenssin tulokset / HPS-LED-jälkiasennus toteutettiin yksi-yhteen 400 W HPS-lamppujen vaihto LED Mini Type-B:hen [B8]. Tuloksina:

  • 62 % energiansäästö vs. HPS
  • Yhteneväinen PPF (μmol/s) vs. HPS1
  • 2,8 vuotta takaisinmaksu ilman tukia

Midi Series

Mukautuva ja päivitettävä sarja, joka on suunniteltu korvaamaan 600 W – 1000 W HPS-lamput tai optimoidun kasvuympäristön kehittämiseen. 

Asiakasreferenssin tulokset / 600 W HPS-lamppujen vaihto yksi-yhteen LED Midi Type-B:hen [B8]. Tuloksina:

  •  53 % energiansäästö vs. HPS
  • Yhteneväinen PPF (μmol/s) vs. HPS1
  • 3,4 vuotta takaisinmaksu ilman tukia

Maxi Series

Tehokas, säädettävä ja päivitettävä sarja, joka tarjoaa jälkiasennettavia ja uusia rakennusratkaisuja lehtikasvien- ja vertikaaliviljelijöille, jotka haluavat maksimoida sadon ja optimoida kustannukset.

Asiakasreferenssin tulokset: HPS-LED-jälkiasennus, optimoitu 1000 W HPS-lamppujen korvaaminen LED Maxi Type-A:ksi [B8]. Tulokset:

  • 45 % energiansäästö vs. HPS
  • 20 % kiinnikkeiden vähennys vs. HPS1
  • 3,3 vuotta takaisinmaksu ilman tukia

Valaistusratkaisumme tehostavat sadon tuottoa optimoidulla valon tiheydellä, värisävyillä ja valonnopeudella.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisenä

Lomake päivitetään pian