Kasvihuone tekniikka ja laitteet

Modernia kasvihuone tekniikkaa

Kasvihuonetekniikka,  -laitteet ja teknologia ovat kehittyneet vastaamaan ammattiviljelijöiden tarpeisiin moninaisissa ympäristöissä, ratkaisemaan käytettävissä olevien ratkaisuiden kehitystarpeisiin sekä tehtyjen tutkimusten antamien tulosten myötä. 

Helle-Techillä katse on tiukasti kasvihuonetekniikan kehityksessä ja takataskusta löytyy samalla vuosikymmenien kokemus alalta ja yhteistyökumppanit, jotka ovat alansa  huippuja.

Nanokupla teknologia

Nanokupla teknologia

Modernia kasvihuonetekniikkaa edustaa nanokuplateknologia, jolla saavutetaan kasville terve kasvuympäristö ja hyödynnetään hapen ja ravinteiden saaminen juuristolle.

 

Nanokuplia tuottava laite Neo

Nanokuplat ovat uutena teknologiana tuoneet viljelykasvien hyvinvointiin ja kastelun hyötysuhteeseen merkittävää parannusta. Juuristolla on merkittävä osuus kasvin hyvinvoinnista, joten hapen ja ravinteiden saannin optimointi ja puhtaan kasvuympäristön ylläpito ovat avain asemassa koko kasvin hyvinvoinnissa. Liuennut happi on supersaturoituneena nanokupliin, toimittaen happea ja ravinteita juuristolle, samalla estäen ja vähentäen patogeenejä. 

Toimimme edistyksellisen Moleaer nanokuplateknologiayrityksen jälleenmyyjänä ja maahantuojana Suomessa. Moleaer toimii monilla eri aloilla ympäri maailmaa ja tuottaa laitteistot eri kokoisiin ja erityyppisiin kasvatusympäristöihin.

 

Salaatti- ja yrttilinjat

Salaatti- ja yrttilinjat

Salaatti- ja yrttilinjastostot tehostavat viljelyä ja vähentävät jopa tilantarvetta. Linjastot suunnitellaan jokaiseen tuotantoon yksilöllisesti.

Tanskalainen Viemose dgs tarjoaa tehokkaat ratkaisut salaatti- ja yrttilinjoille, sekä kasvihuonepöydille. Viemosen kehittämillä ratkaisuilla vähenee tuotantopinta-alan tarve ja tuotantotyöskentelyyn lisää tehokkuutta.
Liikkuva salaattilinjasto vähentää niin veden kuin energian tarvetta, jolloin tuotantokustannukset ja hiilijalanjälki pienenevät. Viemosen liikkuvalla salaattilinjastolla tuotantopinta-alan tarve vähenee 25-30%.

Kysy lisää ratkaisuista, joilla tuotanto täyttää juuri teidän kasvihuoneen tarpeet.

Ilmastonhallinta kasvihuoneessa

Ilmastonhallinta

Kosteudenpoistolla ja lämmöntalteenotolla muokataan kasvihuoneen ilmastoa kohti optimaalisia kasvuolosuhteita.

Vertikaaliviljely

Vertikaaliviljely

Vertikaaliviljely luo edellytykset viljelyyn siellä, missä se ei ensimmäisenä tulisi mieleen. Kasvihuonetekniikan kehitys on mahdollistanut kasvihuoneviljelyn haastavissakin paikoissa.

Vertikaaliviljelyssä kastelun, energian ja valon tarpeet ovat mitoitettu juuri tuotantoon sopiviksi ja optimoinnin ansiosta tarve edellä mainituille on pienempi kuin, joten viljelyssä kuluu vähemmän resursseja ja koska tuotanto järjestetään lähelle loppukäyttäjiä, on vertikaaliviljely ympäristöystävällistä ja hiilijalanjäljeltään pienempää.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Lomake päivitetään pian